Om OpRoad Copenhagen

Oproad sælger unikke kvalitets smykker til damer og herrer. Smykkerne er 100 procent håndlavede og materialerne består af den fineste juveler bronze og reneste sterling sølv (.925). Unikke smykker af meget høj kvalitet.

       Hvem er vi?

OpRoad Handmade Jewelry Copenhagen lancerede sin online butik www.oproad.dk den 1. januar 2012 i København og samtidigt dengang lancerede vi også vores populære facebook side OP Road copenhagen

I november 2013 blev Team OpRoad dannet og online butikken blev i den forbindelse flyttet til Skåne. Team OpRoad består af 2 modersmål i form af en svensk ordfører og en dansk administrator og hertil kommer vores smykkedesigner/smykkesmed James Kaufman.

Virksomhed struktur

OpRoad.dk (.se) drives i dag som en hobbyvirksomhed under svenske skatteregler. Dette betyder, at den pris du ser på smykket er prisen som trækkes på dit kredit kort via paypal dvs. du betaler ingen moms fordi den har vi allerede selv betalt. Vi betaler også fragten i Danmark og dette gælder også for Norge og Sverige.

Vores mission

  • Smykker som er unikke i sit udseende, design og har den gode kvalitet.
  • Fremragende kundeservice.
  • Telefonisk support og information omkring det at købe via vores hjemmeside eller generelt om vores produkter.
  • Alle e-mails besvares med garanti indenfor 24 timer og for det meste næsten med det samme (indenfor dagtimerne).
  • I forbindelse med vores produkter respekterer vi internationelle Etiske regler som kan læses på www.ethicaltrade.org/eti-base-code

Vi informerer løbende om udviklingen i butikken, udsalg, nye produkter m.m. via vores Facebook side OP Road copenhagen, vores Blog i butikken og vores Newsletter.

Tilmelder du dig vores Newsletter, så får du også muligheden for at få tildelt specielle pris tilbud (for eksempel rabat-koder) som kun annonceres via vores Newsletter. Vi har de senere år sendt meget få newsletters, men dette vil blive ændret gradvist op til 3-4 gange per år i forbindelse med vores markedsføring i Sverige.

Vi sender kun Newsletter når vi har noget godt at fortælle f.eks. et godt tilbud til dig som er tilmeldt, men har du ikke lyst til det, men bare vil følge med på sidelinien, så skal du "Like" vores facebook side når du er inde på din egen facebook. Så ser du, at der engang imellem vil dukke nogle rigitge gode billeder op af vores smykker - "det du ser er det du får", den slags billeder, hvis du forstår hvad vi mener - Vi glæder os til at møde dig på facebook eller gennem vores Newsletter

Vi elsker også at få henvendelser fra vores kunder i form af ris og ros. Dette er nemlig en vigtig feedback for os og det gør det lettere for os at møde dit ønskemål.

Send en email til: team@oproad.se eller kontakt os via formularen nedenfor.

Bedste hilsener
Team OpRoad