Handelsvilkår

Generelt:

Alle priser er i danske kroner, men konvertering til din valuta kan du se ved din betaling via Paypal som er vores betalingsform med Mastercard eller Visa (Vi tager desvære ikke mod Dankort, i så fald skal det være Visa/Dankort).

Kontakt os hvis du hellere vil føre pengene over til os via din bank (altså, ikke ønsker at betale med kort på internettet).

Prisen du ser på smykket er det som trækkes på dit Mastercard, Visa... (momsen har vi allerede betalt).

Gratis fragt til Danmark, Sverige og Norge op til en købesum på 499kr. - Læs mere om dette under fragt og levering.

14 dages fortrydelsesret med alle dine penge tilbage hvis du sender smykket tilbage til os. Læs mere om dette under fortrydelsesret.

Betaling:

Alle priser på www.oproad.dk (.se) er på nuværende tidspunkt kun angivet i danske kroner, men vekslingen sker automatisk med betaling med VISA eller Mastercard. Alle transaktioner foregår via Paypal - læs mere om Paypal her: www.paypal.com

Vi kan desvære ikke på nuværende tidspunkt acceptere Dankort, men skulle dette være et problem eller ønsker du ikke betale med kort overhovedet, så kontakt os gerne på mail: team@oproad.se og vi kan tilbyde, at du kan gøre en overførsel fra din bank til vores bank (dette gør du selv igennem din egen bank).

Vi ligger vægt på sikkerhed ved betalingen med kort, og derfor sendes al data i forbindelse med købet krypteret (SSL), hvilket betyder, at det kun er Paypal, der har adgang til disse oplysninger. OpRoad får altså på intet tidspunkt mulighed for at se dine kortoplysninger, og derved kan du som kunde stole trygt på sikkerheden ved dit køb hos os.

Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse/kvittering via vores web butik i form af en autogeneret e-mail. Team OpRoad vil følge op med en personlig skrevet e-mail til dig når smykket er afsendt fra os og forventet dato for du modtager det. Vi trækker først pengene fra din konto, når vi har afsendt smykket med posten.

Fragt og levering:

Her hos OpRoad tilbyder vi gratis fragt til vores kunder i Danmark, Sverige og Norge op til din inkøbspris på 499kr i butikken. Køber du for mere 499kr (på en gang) så påkræver vi leveringsgaranti fra postvæsenet (en forsikring for bortkommen brev).Forsinkelser fra Postens side i forbindelse med leveringen kan vi ikke selv være herre over eller drages til ansvar for i forbindelse med dit køb i butikken og vi refunderer ikke bortkomne gratis forsendelser, men vi refunderer derimod når fragt lægges til prisen for smykket (altså, anbefaldet post forsendelse med underskrift og forsikring fra postvæsenet med pengene tilbage ved bortkommen brev). Det koster mellem 100-150kr afhængig hvor i Skandinavien du bor; dette beløb lægges til din indkøbspris i butikken (det ser du inden betalingen).

Vi bestræber os altid på at kunne afsende din ordre den samme hverdag, som den er afgivet, og det betyder, at du som udgangspunkt altid vil modtage din ordre i løbet af 1-2 hverdage/arbejdsdage (dette er gældende for Danmark og Sverige). 

Køber du for mere end 499kr på samme gang så betaler du for en anbefaldet forsendelse med underskrift for modtagelse og dine penge tilbage ved bortkommen brev.

Vi anvender det svenske postvæsen som udgangspunkt og vi leverer i princippet til hele verdenen, men kontakt os på mail, hvis du ikke bor i Sverige, Danmark, Norge eller på Færøerne.

Det er vores målsætning altid at have alle vores forskellige produkter på lager, men i tilfælde af udsolgt vil det fremgå i ordrebeskrivelsen. Ønsker du alligevel denne vare bedes du kontakte os på mail, så vi kan prøve at få varen hjem til dig så hurtigt som muligt.

Fortrydelsesret:

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret, og denne fortrydelsesret løber fra dagen, hvor du modtager dine varer. Det er dog påkrævet at, varerne leveres tilbage i samme stand og mængde, og du må desuden selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returneringen af varerne hvis du ønsker at anvende fortrydelsesretten. Efter vores modtagelse af varen vil vi hurtigst muligt tilbagebetale hele købesummen til det betalingskort, som du har anvendt ved købet. Kontakt os, hvis du vil returnere et smykke du har købt hos os.

Forbehold:

Vi forbeholder os retten til at ændre ovennævnte handelsvilkår og du accepterer handelsvilkårne som beskrevet ovenfor når du gennemføre dit køb og af samme årsag er det derfor vigtigt for dig, at du løbende holder dig opdateret på dette område. Vi tager samtidig forbehold for udsolgte varer samt trykfejl.

Bedste hilsner
Team OpRoad 

Copyright:

Alle billeder og tekster på denne hjemmeside er ejet af enten os eller vores leverandører og overtrædelse af loven for copyright er strafbart.